zaterdag 10 februari 2018 21:00

25 foto's Raymond Witvoet

Raymond Witvoet is organisatie adviseur, trainer en coach met veel ervaring in fusietrajecten en reorganisaties bij bedrijven. Kernwoorden: ont-wikkeling, verandering, innovatie en mensgericht organiseren.

"De laatste jaren heeft mijn focus gelegen op persoonlijk leiderschap en intrinsieke motivatie. Hierdoor heb ik een breed pallet van harde en zachte elementen tot mijn beschikking. Mijn bijdrage ligt daarmee vooral op het succesvol helpen vormgeven en inrichten van organisaties, waarbij de resultaten, de menselijke maat en de toekomstbestendigheid een bepalende rol spelen."

Als voormalig Nederlands kampioen snowboarden weet Raymond uit eigen ervaring dat voor een optimale performance plezier enorm belangrijk is.  "Plezier voedt de intrinsieke motivatie en maakt flow mogelijk."

Raymond Witvoet was marketing manager van World Online, in de pionierstijd van het internet (1996 - 2001), en daar is hij zeer vertrouwd geraakt met snel veranderende omgevingen, steeds wijzigende businessmodellen en het structureel monitoren van de juiste financiele basis.

"In combinatie met een groot netwerk, mijn sterke conceptuele, inspiratiegedreven, ongedwongen en behoedzame eigenschappen weet ik waar nodig bruggen te bouwen en altijd een veilige ruimte te creëren waarin individuen en teams stappen kunnen zetten om te excelleren."

bron: LinkedIn Raymond Witvoet >>

Meer portretten in dit album op Flickr >>

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.