vrijdag 10 april 2020 14:25

Meteen bloggen, niet wachten

Meteen bloggen, niet wachten. Ik wist het! Het werkt! Cor Hospes, bedankt voor je inzichten! Nogmaals: koopt dat boek >>

Sinds... nou eigenlijk sinds deze week, of gisteren, heb ik de nieuwe regel voor mezelf dat als ik iets wil posten op Facebook of Twitter dat eerst via m'n eigen kanaal gaat, mijn blog punkmedia.nl. En het werkt.

Ik heb m'n vorige blog post net gepubliceerd of ik krijg een mailtje van good ol' Frans Miggelbrink, die nu bij de Gelderlander het Achterhoek Coronajournaal online doet.

Frans is oud-columnist van het blad waar ik hoofdredacteur van was, way back when en gaat hier waarschijnlijk aandacht aan besteden in z'n volgende Coronajournaal.

En dan moet ik denken aan wat Ronald van den Hoff, multi-entrepreneur, sociaal innovateur en auteur van Society 3.0 me ooit vertelde over sirendipity (video kijkon) - way back when in 2012. Dat je van tevoren niet weet wat er uit jouw actie allemaal kan komen. Als je maar in actie komt, als je maar doet, en niet afwacht of denkt dat alles er niet toe doet. HET DOET ER TOE.

 

Wat ik wil zeggen: als ik de vorige post niet had gepubliceerd had Frans niet geweten dat ik hiermee bezig was en had ik Frans niet een heleboel foto's opgestuurd die ik net aan het bewerken was. En was deze videoserie en deze foto's niet verder gekomen dan het kringetje Gemeente Lochem. Nu krijgt het een groter bereik... ach dat hoef ik jullie niet uit te leggen (maar doe ik toch).

Rond minuutje 6: https://www.gelderlander.nl/achterhoek/hamburgers-bakken-met-keith-richards-en-komeet-atlas-komt-op-ons-af-het-achterhoek-coronajournaal-19~a1947560/

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.