donderdag, 23 maart 2017 20:24

Drempel laag... iedere dag bloggen

Anna-Maria Giannattasio, twittergoeroe. Tijdens de twitterlunch 4 jaar geleden, 5 maart 2013 in Utrecht. Anna-Maria Giannattasio, twittergoeroe. Tijdens de twitterlunch 4 jaar geleden, 5 maart 2013 in Utrecht.

Drempel en lat zo laag mogelijk: iedere dag bloggen. Dat heb ik afgesproken. Met Anna-Maria.

Anna-Maria PUUR Giannattasio weet me vanochtend via m'n mobiel weer zo te inspireren, vanuit tram 5 in Amsterdam terwijl ik Lola uitlaat in het bos, dat er voor mij geen weg terug is: dagelijks bloggen moet!

We houden elkaar daarbij scherp, hebben we elkaar beloofd; want dagelijks bloggen is in het begin dan wel een eitje, al snel komt er de klad in. Dat weet ik uit ervaring en meerdere pogingen... En toch doe ik het.

Geïnspireerd natuurlijk ook door Elja Daae, de keizerin van de daily blogging...

Here we go.

Foto erboven.

Video erin...

Publish!

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.