vrijdag 24 maart 2017 21:28

Hoi Henk-Jan, wat doe je morgen?

Gisteren 10:25 uur wilde ik richting Cameratools om wat gear te ruilen voor een fonkelnieuwe tweede Canon 5D Mark 4 (want wat een topcamera is dat!!!); die ruil draaide overigens op niets uit, behalve dat ik nu op de wachtlijst sta van de mogelijke bestelling van de revolutionairy en vet betaalbare Panasonic GH5 (2000 euro kaal), maar goed ik dwaal af.... toen ik goed en wel m'n inruilspullen bij elkaar had, kreeg ik een sms'je van Wim.

'Hoi Henk-Jan, wat doe je morgen?'

Heb je iets moois? sms'te ik terug.

En Wim had wat moois: nog geen dag later sta ik een cardiologencongres te filmen (een kleintje, 60 man) in het Hilton Schiphol Airport.

Waar ik dacht dat maart businesswise wat magertjes zou worden weet Wim er toch een mooie draai aan te geven.

Volgende week in twee a drie dagen 20 video's monteren. Echt te gek!

Thanks Wim.

Meer in deze categorie: « NRC Vandaag De nieuwe Nachtwacht ;) »

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.