maandag, 10 april 2017 23:01

Touch screen

Ik had nooit gedacht dat een touch screen de dealmaker (of dealbreaker) zou zijn om te kiezen voor een camera. De Canon 5D mark4 of de 80D die ik heb, heeft touch screen (en de touch shutter functie die ik vaak gebruik). De Canon C100 Mark 2 (die nog steeds te koop staat voor die belachelijk scherpe prijs) kan ik nog steeds blind bedienen, maar als je er ooit mee hebt gewerkt en je bent het gewend, is het gemis van een touch screen groot.

Anyway, ik zag dat de nieuwe Sony A99II uit is, ik zat net de video te bekijken van Dan Watson en ik hoorde 'm zeggen dat deze geen touch screen heeft. Mooi zo. Betekende voor mij: tijd om te bloggen.

Saai? Sorry.

Morgen fotoshoot hier in huis - Monique gaat ook lingerie verkopen... Goed bezig!

Meer hierover laterrrrrr...

1 Reactie

  • Reactielink Gert maandag, 10 april 2017 23:56 Geplaatst door Gert

    Persoonlijk heb ik keen gruwelijke hekel aan touchscreen camera's. Overal vette vingerafdrukken op je scherm wat je beeld beinvloed. Ok, bij de GoPro Hero 5 moet ik er maar doorheen bijten. Maar bij de XC10 bedien ik alles via de joystick. No fingers on my screens! (ieder zijn ding)

    Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.