donderdag 28 april 2011 23:04

Zo licht en mobiel mogelijk filmen | videoblog

Ik heb van MAD Bello ooit geleerd dat ik niet mijn volledige videoblog nu moet gaan uitschrijven (in de tijd dat de video zich in een .mp4 maatpak hijst en zo op Vimeo vol loopt), dus dat doen we niet. Heel kort dan: ik vertel in een kleine zes minuten, maar nog te lang, over mijn nieuwe ontdekking: zo licht mogelijk steady (maar niet strak) DSLR-video maken.

Ik heb van MAD Bello ooit geleerd dat ik niet mijn volledige videoblog nu moet gaan uitschrijven (in de tijd dat de video zich in een .mp4 maatpak hijst en zo op Vimeo vol loopt), dus dat doen we niet. Heel kort dan: ik vertel in een kleine zes minuten, maar nog te lang, over mijn nieuwe ontdekking: zo licht mogelijk steady (maar niet strak) DSLR-video maken.

3 reacties

 • Reactielink martijnvanosch vrijdag 29 april 2011 10:36 Geplaatst door martijnvanosch

  Altijd leuk om 'behind-the-scenes' info te krijgen.... ;-)
  Thnx voor het delen.

  Ik snapte alleen nog niet wat die Sniper nu precies is?
  Linkje?

  Rapporteren
 • Reactielink Debbie Bernasco zondag 01 mei 2011 12:02 Geplaatst door Debbie Bernasco

  Ik keek eerst naar dit filmpje; Unboxing de Sony CLM-V55 monitor | videoblog ( wat ik al zo prachtig vond! ) Nu ik ook dit filmpje heb gezien, denk ik bij mezelf: "man dat moet je vaker doen"... Zwart/wit vind ik ook bijzonder mooi en dat het filmpje gemaakt is in je werkkamer, zegt ook iets over jou....

  Rapporteren
 • Reactielink Edwin Blom maandag 17 september 2012 16:22 Geplaatst door Edwin Blom

  Dag Henk Jan,
  indrukwekkend site (tx Bas)!
  Maar wel jammer dat scrip/story en ook geluid vaak zo ondermaats is van fotografen die aan de video gaan. Maar verkopen die je ook goed zie ik, en daar gaat het tenslotte om (-:
  Toch wat aan gaan doen, nu is het nog het land der blinden, maar klanten leren snel.
  groet,
  Edwin Blom.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.