woensdag 24 augustus 2011 09:38

Me taking this picture (thanks @fackeldeyfinds)

Jacqueline Fackeldey maakte vanuit de trein bovenste foto van mij, toen ik bovenstaande foto maakte.

Fackeldeyfinds tweet

bg1 2011 08 22 Essent toren cs

Ze mailde me: Zoals beloofd de twee andere foto's die ik met mijn camera vanuit de dubbeldekker van je maakte: Door de vuile treinramen heen maar je ziet toch echt nog wel dat jij het bent ;-). Jouw foto's heb ik al bekeken op Flickr en ik weet niet wat dat voor een lens is waarmee je ze maakte maar ik vind ze hoe dan ook bijzonder!

1 Reactie

  • Reactielink sytske/CultureS donderdag 25 augustus 2011 00:17 Geplaatst door sytske/CultureS

    Haha, dit moest wel zo gebeuren...
    op de stoep van een Meeting Centre!

    Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.