maandag 05 december 2011 12:07

SDL65 borrel on the GoPro HERO HD | video

Ik schaf soms dingen aan die supergaaf zijn, maar die ik na een keer testen nooooit meer gebruik. De GoPro HERO is daar een goed voorbeeld van. Een HD-cameraatje zo groot als zo'n minipakje hagelslag die je aantreft bij ontbijtbuffets in hotels. Ding aangeschaft, getest (zie video) en nooit meer gebruikt. Tot afgelopen vrijdag toen ik zat te twijfelen tussen de Fuji X100 en de 5D Mark II met 8-15mm fisheye lens om mee te nemen naar de Marketingfacts Arnhem Dichtbij Upstream Sweerts de Landasstraat 65 SDL65 borrel.

De camera die ik uiteindelijk naast de X100 meegriste op het laatst was de GoProf HERO HD, die altijd links op m'n bureau staat. En wat een hit! Makkelijk te vervoeren, in de broekzak, niemand die in de gaten heeft dat je aan het filmen bent, ik zeg authenticiteit, en niet zo bedreigend... want wat kan zo'n cameraatje nou eigenlijk?

Nou dit dus.

2 reacties

 • Reactielink Anna-Maria woensdag 07 december 2011 09:55 Geplaatst door Anna-Maria

  Erg gaaf.... HJ ik hou van je andere manier van de wereld bekijken... nooit saai en altijd weer anders. Normaa is zo normaal.

  Kan het filmphje op deze plek alleen maar zonder geluid zien en het is nu al intrigerend...

  Krijg ik deze maand nog een top 10 van je ontdekkingen van 2012 (dol op lijstjes) Mogen blogs, tweets of producten zijn....

  Kom maar door!

  Rapporteren
 • Reactielink Peter Becker vrijdag 09 december 2011 16:15 Geplaatst door Peter Becker

  Heerlijk registreren zonder aanwezig te zijn, maar door de beelden bijna voelen dat je erbij bent! GoPro HERO - overtuigd!.. die wil ik ook....

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.