maandag, 13 februari 2012 23:47

Laura: miljonairschap democratiseren

Vandaag tussen neus en lippen door een mooi compliment gekregen. Laura Babeliowsky vertelde me vanmiddag dat ze gisteren op televisie in het programma FC ZZP (over ondernemende zzp'ers) door presentator Wilfred Genee werd gevraagd over haar onzekere periode een groot aantal jaren geleden. Dat had hij namelijk online gelezen in een door Laura geschreven stuk. Inderdaad, dat geschreven stuk was haar #mijnmoment. Hit it.

Dus vandaag heerlijk met Laura gepraat over het succes van #mijnmoment in het eerste kwartier, en verder vooral gebrainstormd over 'mijn aanbod' zoals Laura het noemde. Mijn cursus, mijn mogelijk nieuwe carrière. Eindelijk, sinds jaren, heb ik het gevoel gestruktureerd te kunnen gaan bouwen aan een nieuwe onderneming. Maar daar over later meer.

Na dik twee uur praten en lunchen wilde ik toch nog even een kort interviewtje doen met Laura. Gewoon omdat die camera's en stuff toch in mijn tas zitten.

Laura Babeliowsky over het hebben van een overwegend lege agenda, standaard 1 week vrij per maand en haar streven naar de democratisering van het miljonairschap.

Gefilmd met twee camera's waarvan de hoofdcamera is de Canon 1D Mark 4 met daarop de 70-200 2.8 dichtbij op 70mm (dus eigenlijk maal cropfactor 1.3 = 91mm), de Canon 5D Mark 2 met 50mm 1.2.. De ISO van de 1D4 op 2500, de 5D op 640 ISO, witbalans beide 4800K (veel buitenlicht binnen) en WB+/- op B5, G4, diafragma allebei rond de 2.8.

5 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.