zondag 19 januari 2014 21:48

Monique van de Venne start Binnenpretjes.nu

Bij Monique borrelt van alles, nu we het nomadenbestaan van 3 keer verhuizen in 2 jaar achter ons hebben gelaten en zijn gaan nestelen in ons nieuwste huis. Monique wil zo snel mogelijk starten met het opzetten van haar blog binnenpretjes.nu. Over interieur en styling. Monique heeft erg veel ervaring en gevoel voor inrichten en mooi-maken.

Ik wil Monique begeleiden in allerlei vormen, natuurlijk als haar fotograaf, maar ook voor het maken van video's en videoblogs. Ik zie het helemaal zitten. Boris zit over een halfjaar ook op school en wij gaan op weg. Samen content knallen voor Monique's blog.

Monique is erg ambitieus en creatief, maar bij zo'n start denk ik dat de lat niet te hoog moet worden gelegd... de business rolt er wel uit als we gewoon starten met bloggen. Monique kan dan eindelijk laten zien wat haar drijft en waar zij gek van is. En ik ondersteun met foto's, video's en blog ervaring.

Monique en Kiki bij Maritza en Luc

De sociale kanalen zijn gecovered:

Youtube.com/binnenpretjes wordt zo snel mogelijk gevuld met relevante eigen videocontent op het gebied van interieurstyling,
Pinterest.com/binnenpretjes is al een tijdje actief en vult zich al lekker,
Facebook.com/mvandevenne is sowieso een fijne aanrader.

En hoewel ze wat drempels te nemen heeft op twitter, dat ze jaren geleden al heeft afgezworen, wordt ze ook weer actief op twitter.com/binnenpretjes >>

Morgen met Basje Boerman rond de tafel brainwaven over binnenpretjes.nu, heel veel zin in.

7 reacties

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.