zondag 09 februari 2014 16:04

Allemaal achteruit inparkeren vanaf nu...

Het moet van Marianne Zwagerman: mensen die auto's snappen parkeren achteruit in.

En verder een leuk en boeiend interview van Frenk van der Linden met La Zwagerman.

3 reacties

 • Reactielink Juriaan22 zondag 09 februari 2014 16:32 Geplaatst door Juriaan22

  Doe ik al sinds ik mijn rijbewijs heb. En vertel ook al die jaren al aan iedereen, achteruit inparkeren!

  Rapporteren
 • Reactielink Joost Boers zondag 09 februari 2014 18:07 Geplaatst door Joost Boers

  Sinds ik een Fiat Doblo had parkeer ik altijd achteruit in. Daarvoor had ik van die kleine karretjes waarbij het nauwelijks verschil maakte, die parkeerde je gewoon overal, als het moest zelfs dwars (in het geval van een Cinquecento). En je moet dan wel in één keer achteruit inparkeren, niet 'tig' keer steken a.u.b. want dat is ook geen gezicht... voor al die mensen die dan op je wachten.

  Rapporteren
 • Reactielink Superspicht zondag 09 februari 2014 18:38 Geplaatst door Superspicht

  Ik ben Fan.
  All woman.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.