maandag 10 februari 2014 22:14

Linkedin Congres | eventfotografie

Linkedin Congres in Seats2meet Eindhoven, geïnitieerd en georganiseerd door Jan Willem Alphenaar en Richard van der Blom: congreslinkedin.nl

On the spot, na ieder uur, zette ik de foto's op Flickr en twitterde ik de link. Met goede wifi is dit wel de kracht van Punkmedia, al jaaaaren: zo snel mogelijk publiceren. Het liefst op de dag zelf, maar anders de volgende dag voor 12:00 uur. En ik heb gemerkt dat dit een overtuigende reden is voor opdrachtgevers om mij in te schakelen. Zeker bij dit soort social media, nieuwe media en innovation events.

Die altijd-de-eerste-willen-zijn drive heb ik overgehouden aan m'n hoofdrecteurschap bij FZ en High Profile. Als hoofdredacteur van FZ wilde ik altijd eerder zijn dan High Profile. En toen ik eenmaal weggekocht werd door High Profile concureerde ik tegen m'n oude 'blad'.

Anyway, de foto's >>

1 Reactie

  • Reactielink Quincy zaterdag 15 februari 2014 13:26 Geplaatst door Quincy

    Wauw, na al de maanden dat ik niet op je website en blog ben geweest heb je het nog steeds goed voor elkaar! Ga zo door! Gebruik sindskort ook LinkedIn en is echt een goed middel om te netwerken.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

(*) velden zijn verplicht.