Wie ben ik? Wat doe ik?

 

Zoek je een ervaren, enthousiaste en geïnteresseerde interviewer, filmer en fotograaf, ja alles in één persoon, ben je bij mij aan het juiste adres.

Met meer dan duizend video's in de afgelopen 10 jaar, weet ik hoe ik een verhaal, evenement of gebeurtenis op een online publiek kan overbrengen. Van A tot Z lever ik videoproducties, dus organisatie, regie, opname en montage tot het uiteindelijk plaatsen op Youtube, Vimeo of blogs en andere social media kanalen.

Belangrijk: als ervaren journalist ben ik gewend om 'audience first'​ te denken: denken vanuit de lezer, kijker of luisteraar.
(En dus niet vanuit de zender.)

In 2005 was ik een van de weinige Nederlandse filmers die zijn video's online publiceerde op Vimeo. Voor het Youtube tijdperk. Ik heb me in die 15 jaar ontwikkeld tot expert op het gebied van eventvideo's, interviewvideo's en sprekersvideo's.

Soort video's:
> Events (172)
> Interviews (329)
> Sprekers (306)
> Testimonials (47)

Thema video's:
> Slimmer ondernemen (100)
> Food & Horeca (149)
> Media & Marketing (183)
> Keerpunten: Mijnmoment​ (33)

Onderscheidend: Ik ben niet alleen filmer, maar ook journalist. Dat betekent dat ik niet alleen alles vlot kan bedienen, met grote kennis van camera's, audio, regie en compositie. Ik weet daarnaast als journalist inhoudelijk ook de juiste vragen te stellen. En ik heb met de montage zelf de hand in het eindproduct.

Tegelijktijd ben ik professioneel fotograaf, met ruim 80 duizend foto's op Flickr >>

Die combinatie maakt mij een unieke speler in de groeiende markt van online content creatie.

Dus benieuwd of ik de juiste content creator voor jou ben? Neem vrijblijvend contact met me op!