Punkmedia https://www.punkmedia.nl/ Schrijft, fotografeert en filmt Mon, 07 Nov 2022 21:59:36 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://www.punkmedia.nl/wp-content/uploads/2021/04/favicon.png Punkmedia https://www.punkmedia.nl/ 32 32 HotelSummit 2022 https://www.punkmedia.nl/hotelsummit-2022/ https://www.punkmedia.nl/hotelsummit-2022/#respond Mon, 31 Oct 2022 21:00:53 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7697 HotelSummit is een jaarcongres voor het hoge hotelmanagement, georganiseerd in opdracht van Uitgeverij PS. Voor hoteliers, hoteleigenaren, general managers, hotelmanagers, ceo’s of cfo’s. Punkmedia maakte een sfeervideo en ruim 200 foto’s van de dag.

Het bericht HotelSummit 2022 verscheen eerst op Punkmedia.

]]>

HotelSummit is een jaarcongres voor het hoge hotelmanagement, georganiseerd in opdracht van Uitgeverij PS. Voor hoteliers, hoteleigenaren, general managers, hotelmanagers, ceo’s of cfo’s.

Punkmedia maakte een sfeervideo en ruim 200 foto’s van de dag.

Het bericht HotelSummit 2022 verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/hotelsummit-2022/feed/ 0
Everyday may 2022 | fotodagboek https://www.punkmedia.nl/everyday-may-2022-fotodagboek/ https://www.punkmedia.nl/everyday-may-2022-fotodagboek/#respond Wed, 01 Jun 2022 12:43:30 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7717 Bijna iedere dag maak ik foto’s. M’n Leica Q2 hangt (bijna) altijd om m’n nek als ik een stap buiten de deur zet. Waar anderen altijd een ketting omhebben, heb ik de Q2 om. Dus maak ik vaker foto’s… en is het een genot om foto’s te maken. Zonder opdracht, …

Everyday may 2022 | fotodagboek Lees verder

Het bericht Everyday may 2022 | fotodagboek verscheen eerst op Punkmedia.

]]>

Bijna iedere dag maak ik foto’s. M’n Leica Q2 hangt (bijna) altijd om m’n nek als ik een stap buiten de deur zet. Waar anderen altijd een ketting omhebben, heb ik de Q2 om. Dus maak ik vaker foto’s… en is het een genot om foto’s te maken. Zonder opdracht, voor mezelf. M’n eigen fotodagboek dus.

Naar EVERYDAY MAY 2022 op Pixieset >>

 

Het bericht Everyday may 2022 | fotodagboek verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/everyday-may-2022-fotodagboek/feed/ 0
College B&W Lochem https://www.punkmedia.nl/college-bw-lochem/ https://www.punkmedia.nl/college-bw-lochem/#respond Tue, 17 May 2022 20:33:32 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7723 Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, secretaris-directeur Dorique Kerkdijk, wethouder Eric-Jan de Haan (economie, recreatie & toerisme, mobilitiet, bestuurlijke vernieuwing), wethouder Marja Eggink (ruimtelijke ontwikkeling, wonen, landbouw & landschap, water), wethouder Wendy Goodin (sociaal domein, basismobiliteit, onderwijs, kunst & cultuur) en wethouder Lex de Goede (financiën en maatschappelijk vastgoed, klimaat en …

College B&W Lochem Lees verder

Het bericht College B&W Lochem verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, secretaris-directeur Dorique Kerkdijk, wethouder Eric-Jan de Haan (economie, recreatie & toerisme, mobilitiet, bestuurlijke vernieuwing), wethouder Marja Eggink (ruimtelijke ontwikkeling, wonen, landbouw & landschap, water), wethouder Wendy Goodin (sociaal domein, basismobiliteit, onderwijs, kunst & cultuur) en wethouder Lex de Goede (financiën en maatschappelijk vastgoed, klimaat en energie, openbare ruimte, sport).

Zie de samenstelling op de website van de gemeente Lochem >>

Het bericht College B&W Lochem verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/college-bw-lochem/feed/ 0
Video opvang Oekraïense vluchtelingen https://www.punkmedia.nl/video-gemeentelijke-opvang-oekrai%cc%88ense-vluchtelingen/ https://www.punkmedia.nl/video-gemeentelijke-opvang-oekrai%cc%88ense-vluchtelingen/#respond Wed, 04 May 2022 18:57:06 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7682 De gemeente Lochem wil met een interview laten zien hoe zij omgaat met en wat zij doet aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Hotel Scheperskamp heeft deze zomer geen gebruikelijke hotelfunctie meer, maar doet dienst als opvanglocatie. Marcia, een van de locatiecoördinatoren voor de opvang, legt het proces uit.

Het bericht Video opvang Oekraïense vluchtelingen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
De gemeente Lochem wil met een interview laten zien hoe zij omgaat met en wat zij doet aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Hotel Scheperskamp heeft deze zomer geen gebruikelijke hotelfunctie meer, maar doet dienst als opvanglocatie. Marcia, een van de locatiecoördinatoren voor de opvang, legt het proces uit.

Het bericht Video opvang Oekraïense vluchtelingen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/video-gemeentelijke-opvang-oekrai%cc%88ense-vluchtelingen/feed/ 0
Wat heeft mijn fotografie jou gebracht? https://www.punkmedia.nl/wat-heeft-mijn-fotografie-jou-gebracht/ https://www.punkmedia.nl/wat-heeft-mijn-fotografie-jou-gebracht/#respond Tue, 03 May 2022 17:35:12 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7640 Ik ga het toch meer als memo inzetten, deze blog, want ik merk dat die insteek goed werkt. Drempelverlagend. Net als de podcast die ik dagelijks via Anchor op Spotify plaats: Punkmedia on the Road. Gewoon Anchor app aan, opnemen, stoppen, achtergrondmuziek erbij en publiceren. Moet geen tijd kosten. Ik …

Wat heeft mijn fotografie jou gebracht? Lees verder

Het bericht Wat heeft mijn fotografie jou gebracht? verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Ik ga het toch meer als memo inzetten, deze blog, want ik merk dat die insteek goed werkt. Drempelverlagend. Net als de podcast die ik dagelijks via Anchor op Spotify plaats: Punkmedia on the Road. Gewoon Anchor app aan, opnemen, stoppen, achtergrondmuziek erbij en publiceren. Moet geen tijd kosten.

Ik kreeg vrijwel direct na m’n meest recente podcast vandaag, nummer 414, onderweg naar Someren (fotoshoot Berkvens Deursystemen) een reactie via Whatsapp van Huub Koch, een vaste luisteraar. In de podcast vroeg ik me af hoe ik het zou kunnen aanpakken om meer congressen binnen te halen. Congressen waarin ik zowel de eventfotografie, de eventvideografie met interviews en ook alle presentaties van de sprekers op het podium vastleg.

Huub gaf als tip om opdrachtgevers bellen, appen, mailen of langs te gaan met de vraag: wat heeft het jou of jouw bedrijf gebracht, die fotografie of video’s die ik gemaakt heb?

Ik heb dat eerlijk gezegd nooit bewust gedaan, maar Huub vertelde me dat hij dat in zijn werkzame leven, nu pensionado, een tijdje heeft gedaan, en dat hem dat veel interessante informatie opleverde waar hij weer mee naar potentiële nieuwe klanten kon.

Dat ga ik dus ook maar eens doen. Dus vaste klanten die hier regelmatig langskomen, ik ga je bellen, appen, mailen of ik kom weer eens langs. Met deze vraag.
Thanks Huub!

Het bericht Wat heeft mijn fotografie jou gebracht? verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/wat-heeft-mijn-fotografie-jou-gebracht/feed/ 0
50 profielfoto’s in 2 uur https://www.punkmedia.nl/50-profielfotos-in-2-uur/ https://www.punkmedia.nl/50-profielfotos-in-2-uur/#respond Tue, 26 Apr 2022 17:21:50 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7670 Voor Berkvens Deursystemen in Someren fotografeer ik ieder halfjaar de nieuwe medewerkers voor een intern ‘smoelenboek’. Er wordt altijd grappig gereageerd als men voor de eerste foto een Aviertje met hun naam onder hun kin moeten houden. “Een mugshot, voor de politie?” “Moet dat echt?”. Maar het is de enige …

50 profielfoto’s in 2 uur Lees verder

Het bericht 50 profielfoto’s in 2 uur verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Voor Berkvens Deursystemen in Someren fotografeer ik ieder halfjaar de nieuwe medewerkers voor een intern ‘smoelenboek’. Er wordt altijd grappig gereageerd als men voor de eerste foto een Aviertje met hun naam onder hun kin moeten houden. “Een mugshot, voor de politie?” “Moet dat echt?”. Maar het is de enige manier om op een effectieve wijze de goede naam bij de goede persoon te zetten.

Het bericht 50 profielfoto’s in 2 uur verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/50-profielfotos-in-2-uur/feed/ 0
Julia Living: woonhuis Zutphen https://www.punkmedia.nl/julia-living-woonhuis-zutphen/ https://www.punkmedia.nl/julia-living-woonhuis-zutphen/#respond Mon, 11 Apr 2022 17:46:04 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7644 Julia Living heeft een luxe woonhuis in Zutphen verbouwd en ingericht. Julia Living is er speciaal voor particuliere designliefhebbers met een ondernemend karakter en leefstijl. Die zich graag laten ontzorgen door professionals op het gebied van living, lifestyle en leisure in hun privé omgeving. Van het creëren van een exclusieve …

Julia Living: woonhuis Zutphen Lees verder

Het bericht Julia Living: woonhuis Zutphen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Julia Living heeft een luxe woonhuis in Zutphen verbouwd en ingericht. Julia Living is er speciaal voor particuliere designliefhebbers met een ondernemend karakter en leefstijl. Die zich graag laten ontzorgen door professionals op het gebied van living, lifestyle en leisure in hun privé omgeving. Van het creëren van een exclusieve woonbeleving, het realiseren van een volledig maatwerkinterieur tot het organiseren van een complete verbouwing.

Naar de site van dit woonhuis in Zutphen >>

Hieronder enkele foto’s van ruimtes.

 

Het bericht Julia Living: woonhuis Zutphen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/julia-living-woonhuis-zutphen/feed/ 0
Fotoshoot Tap & van Hoff Notarissen https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-tap-van-hoff-notarissen/ https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-tap-van-hoff-notarissen/#respond Fri, 08 Apr 2022 12:34:26 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7630 Voor Tap & van Hoff Notarissen in Lochem / Doetinchem heeft Punkmedia de fotografie verzorgd voor de nieuwe website. Dus alle sfeerfoto’s van het interieur en exterieur van het gebouw, en alle medewerkers op de ‘het team’ pagina. Bij iedere nieuwe medewerker wordt snel een fotoshoot geregeld en binnen een …

Fotoshoot Tap & van Hoff Notarissen Lees verder

Het bericht Fotoshoot Tap & van Hoff Notarissen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Voor Tap & van Hoff Notarissen in Lochem / Doetinchem heeft Punkmedia de fotografie verzorgd voor de nieuwe website. Dus alle sfeerfoto’s van het interieur en exterieur van het gebouw, en alle medewerkers op de ‘het team’ pagina. Bij iedere nieuwe medewerker wordt snel een fotoshoot geregeld en binnen een uur kan de foto geplaatst worden op de website.

Ik werk met een witte bestaande muur, licht van buiten, een Godox panel light aan de andere kant voor de haarlijn, en als hoofdlicht de Profoto A1 met de Profoto clic softbox octa. Snel op te bouwen en af te breken.

Het bericht Fotoshoot Tap & van Hoff Notarissen verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-tap-van-hoff-notarissen/feed/ 0
Mini-docu video voor Blycolin https://www.punkmedia.nl/mini-docu-video-voor-blycolin/ https://www.punkmedia.nl/mini-docu-video-voor-blycolin/#respond Wed, 06 Apr 2022 10:42:31 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7627 Blycolin is een linnenverhuurbedrijf voor de hospitality branche / horeca. Horeca Nederland laat in de enorme wasserijen van Blycolin hun linnen bedlakens, slopen, dekbedovertrekken en badgoed wassen, mangelen (strijken) zodat ze gesorteerd en opgevouwen voor iedere klant naar ieder hotel weer wordt vervoerd. Het linnen en badgoed volledig uit handen …

Mini-docu video voor Blycolin Lees verder

Het bericht Mini-docu video voor Blycolin verscheen eerst op Punkmedia.

]]>

Blycolin is een linnenverhuurbedrijf voor de hospitality branche / horeca. Horeca Nederland laat in de enorme wasserijen van Blycolin hun linnen bedlakens, slopen, dekbedovertrekken en badgoed wassen, mangelen (strijken) zodat ze gesorteerd en opgevouwen voor iedere klant naar ieder hotel weer wordt vervoerd. Het linnen en badgoed volledig uit handen van de hotelier en schoon en fris weer op de bedden en in de badkamers.

Voor Hospitality Management maakte Punkmedia in nauwe samenwerking met Blycolin deze mini-docu. De samenwerking beviel zo goed dat Punkmedia voor Blycolin meer video-opdrachten heeft uitgevoerd en gaat uitvoeren. (Heerlijk.)

Het bericht Mini-docu video voor Blycolin verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/mini-docu-video-voor-blycolin/feed/ 0
Fotoshoot Economische Zaken https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-economische-zaken/ https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-economische-zaken/#respond Tue, 05 Apr 2022 15:30:15 +0000 https://www.punkmedia.nl/?p=7617 Voor de gemeente Lochem afdeling Economische Zaken maak ik van ieder afzonderlijk lid een portret, met als decor de gemeenteraadszaal en als achtergrond Lochem-centrum met de St-Gudula kerk. En nog wat teamfoto’s in verschillende formaties. Voorbereiding is alles: licht, krukjes, de hele set was van tevoren zo ingericht dat iedereen …

Fotoshoot Economische Zaken Lees verder

Het bericht Fotoshoot Economische Zaken verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
Voor de gemeente Lochem afdeling Economische Zaken maak ik van ieder afzonderlijk lid een portret, met als decor de gemeenteraadszaal en als achtergrond Lochem-centrum met de St-Gudula kerk. En nog wat teamfoto’s in verschillende formaties. Voorbereiding is alles: licht, krukjes, de hele set was van tevoren zo ingericht dat iedereen na een halfuur de raadzaal weer kon verlaten. Goede reacties op die effectieve fotoshoot.

Het bericht Fotoshoot Economische Zaken verscheen eerst op Punkmedia.

]]>
https://www.punkmedia.nl/fotoshoot-economische-zaken/feed/ 0