donderdag, 03 juni 2010 14:56

Is dit de start van mijn foto- en videoblog?

Is dit de start van mijn foto- en videoblog?

Laura Babeliowsky heeft net als bijvoorbeeld Marco Derksen, Frans Miggelbrink, Martijn Aslander, Jasper van Impelen of Anna-Maria Mantel-Puur-Giannattasio een inspirerend effect op mijn manier van ondernemen. Een middagje brainstoeien met deze goden en godinnen levert altijd nieuwe inzichten op. Laura weet me gisteren te betoveren om volgende week een presentatie te geven over online video tijdens het Social Media Event in Maarssen. En ik had ooit zo definitief met mezelf de toekomst ingevuld zonder podiumambities, het bloed blijkt toch te kruipen waar het niet kan gaan.

De boodschap tijdens de presentatie zal zijn te starten met online video maken en daarvoor de mogelijk angsten te overwinnen en opzij te zetten om met je pratende hoofd op internet te staan. Nu blijkt alleen dat de brenger van deze boodschap zelf nog nooit voor de camera heeft gestaan om dat ding te doen wat hij anderen zal adviseren. Dat verplicht me om met deze video een start te maken in een hopelijk lange reeks van boeiende videopostings, over fotografie, video en waarschijnlijk ook over andere zaken (want er zijn meer dingen in het leven).

UPDATE: omdat het virus zich toch stevig in me heeft genesteld lijkt het me het beste als ik mijn (oude) blog gebruik om daar mijn videoblogging te doen. Anders krijg je hier op punkmedia.nl zo'n overkill aan afbeeldingen van mijn hoofd.

Naar mijn (video)blog >>

19 comments

Leave a comment

(*) velden zijn verplicht.