1000 foto’s de Keidagen 2017

 

Afgerond naar boven heb ik een selectie van 1000 foto’s gemaakt tijdens De Keidagen, waarvan Gea kijkg.nl Laar er op donderdag precies 173 heeft gemaakt.

Wat een heerlijk gekkenhuis was het weer in de tent op het kerkplein. Voornamelijk de tent was m’n werkterrein deze zes dagen (van dinsdagavond 21:00 uur tot zondagavond 18:00 uur) met de kermis, klootschietontbijt, straattheater (alle twee voor Gea) en de braderie als afwisseling.

Ik heb er zelf meer van genoten dan vorig jaar – de feestelijke dertigste editie, omdat ik me nu op fotografie kon concentreren. Waarbij ik nog steeds wel moest opletten om de knop zo nu en dan naar videomodus te draaien, want in plaats van vorig jaar 5 aftermovies bijna iedere dag, monteerde ik vandaag de enige aftermovie van De Keidagen.

Dat geeft veel meer rust om beter te fotograferen, en dat heb ik ook van veel mensen gehoord, inclusief m’n directe opdrachtgeven. Helemaal geweldig dus!

Wat ook erg meespeelt – niet doorvertellen – is m’n recente switch naar RAW fotografie en bewerking in Lightroom. HEAVEN! Veel te lang mee gewacht.

Naar alle foto’s op Flickr >>

 Over Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

Was journalist voor De Gelderlander, FZ, Reed Elsevier en High Profile.
Schrijft, fotografeert en filmt met Punkmedia sinds 2008 voor corporate clients.

Video’s op Vimeo >>
Foto’s op Flickr >>

Initiatiefnemer van
Mijnmoment, een blog met duizend+ levensverhalen
Blochem, een blog over Lochem

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Contact

Punkmedia
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven