Horecava-video’s voor Misset Horeca [videoblog]

Vier dagen zo veel mogelijk (relevante) online video produceren op de Horecava 2012 (9 -12 januari 2012). Heel gaaf. Samenwerken met good-ol’ Richard Kok (the golden team), iedere avond in de Misset Horeca Horecava nieuwsbrief een 2 minuten sfeerding en daarnaast actuele interviews en videoverslagen knallen.

Vier dagen zo veel mogelijk (relevante) online video produceren op de Horecava 2012 (9 -12 januari 2012). Heel gaaf. Samenwerken met good-ol’ Richard Kok (the golden team), iedere avond in de Misset Horeca Horecava nieuwsbrief een 2 minuten sfeerding en daarnaast actuele interviews en videoverslagen knallen. En nog wat integrale debatregistraties. (En wat fotootjes natuurlijk.) Helemaal mijn ding dus.

1 gedachte over “Horecava-video’s voor Misset Horeca [videoblog]”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven