32 video’s gemeente Lochem

2020. Ik zou een vierdaags event doen in Amsterdam en later voor dezelfde opdrachtgever nog een groots event in Parijs. Slopende, complexe, en lucratieve events. De hele mikmak: eventfotografie, eventvideo, sprekersvideo’s, LinkedIn profielfotografie tijdens de breaks…

Streep erdoor, samen met alle andere jaarlijks terugkerende evenementen. Ik had gelukkig nog wel een week voor de eerste lockdown m’n jaarlijks terugkerende cardiologencongres kunnen doen, dit keer in Frankfurt. (En een week later op 7 maart nog m’n eigen op-de-helft 50 jaar tuinfeest.)

Maar de eerste lentemaanden van 2020 zat ik verslagen met de handen in het haar… alles werd afgezegd.

Behalve de opdrachten voor de gemeente Lochem. Na het succes van de minidocumentaire over de opgraving van een in Eefde neergestort oorlogsvliegtuig en de berging van de stoffelijke resten van piloot William Hurrell, konden Bart Verdult, Annemart Janssen en ik vol aan de slag met de 15 herdenkingsvideo’s onder de noemer: 75 jaar vrijheid.

Dat jaar volgden nog een 6-tal coronavideo’s, 8 Aandacht voor elkaar video’s en nog enkele andere… Ik zet ze (voor mezelf) hieronder in omgekeerde chronologie, nieuwste bovenaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven