55 foto’s ING Nederland

ING Nederland als opdrachtgever, Roos van Vugt als dagvoorzitter én Roos als ambassadeur van de profielfotografie van Punkmedia. Prima cocktail voor een mooie opdracht.

Gisteren rond half vijf draaide ik de parkeergarage in onder de ING Acanthus Building, om een uur later op de vierde verdieping in de gloedvernieuwde ‘Family Kitchen’ te starten met de profielfotoshoot van in totaal 55 ING’ers. Tijdens de borrel – tussen half 6 en half 7 – na een intern ING event over social media.

Meestal loop ik twee, drie keer hooguit op en neer naar de auto om al m’n spullen op de plek te krijgen, maar in een bankgebouw gelden andere regels (die men verplicht MOET volgen van de Autoriteit Financiële Markten, werd me later uitgelegd door de woordvoerder van ING, die ook op de foto ging). In- en uitlopen is een logistiek dingetje, vooral met een witdoek van 3 meter breed. Maar goed, binnen de tijd stond alles klaar voor de fotoshoot.

De selectie foto’s zijn bewerkt en via WeTransfer vanmiddag, in kleur en zwartwit, naar de contactpersoon gestuurd, die ze naar alle mensen doorstuurt. Easy, snel en effectief.

Roos, heel erg bedankt voor het balletje van de profielfotografie dat nu is gaan rollen.

Vandaag krijg ik een fijne combinatie aanvraag bevestigd waarin ik tijdens een eendaags partner-event opnames maak voor een 2,5 minuut hoogtepuntenvideo, de eventfotografie doe én een uurtje profielfotografie om af te sluiten.

Helemaal te gek. Die combinatie. Precies wat ik heel graag doe.

Avas knallen in een uur ING

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven