Arnhem | streetshoot

Street shoot Arnhem Stadsvilla Park Sonsbeek

Street.shoot, dinsdag 23 maart 2021, 11:19 uur. Locatie: Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem. Samen met Michiel Heijmans uit Wijchen, die na zijn zakelijke avonturen bij Yoast – waar ik hem leerde kennen – en andere internetbedrijven aan het aftasten is of fotografie voor hem een nieuwe stap gaat worden…

Ik lees op michielheijmans.nl dat het toch adviseur website en social media voor MKB en starters is geworden.

Ik doe niet vaak een zogenaamde photowalk, maar het smaakt naar meer… hoewel de focus en het om je heen kijken en scannen van mensen en gebeurtenissen wel lastig is als het gezellig is. Ik kan niet goed wegkijken als ik in gesprek ben. Maar photowalks en straatfotografie is alleen ook maar alleen. Dan stel ik me zo voor dat ik een stad ontdek met een podcast op m’n headphones. Ook fijn.

Naar de street.shoot Arnhem >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven