Boris geboren

Boris Rob Winkeldermaat, roepnaam Boris. Geboren met de hoogste downloadsnelheid die bestaat op de fijnste plek, binnen anderhalf uur en thuis in mama’s bed.

Monique zat om 09:30 uur nog op de bank, had in de uren ervoor al wat lichte weeën gevoeld, die weer langzaam wegzakten, maar rond tien of tien kwam toch de verloskundige maar even checken. Na een kort onderzoekje kwam de mededeling “Willen jullie in het ziekenhuis bevallen? Dan moeten we NU gaan.” Dat hadden we niet gered, want nog geen tien minuten na die mededeling was Boris al geboren.

We hadden al gehoord dat de tweede sneller gaat dan de eerste en de derde weer sneller, maar dat de officiële effectieve speeltijd maar 10 minuten zou zijn, daar hadden we niet op gerekend.

De feiten op een rij: 29 juni 2010 10:56 uur, 3210 gram, 49 centimeter, 10 vingers, 10 tenen, hoge knuffeldichtheid.

Naar de fotoset “Boris geboren” >>

Boris geboren Henk-Jan kust Monique Boris geboren op borst Henk-Jan Boris geboren Monique reikt naar Boris Boris geboren in de lucht Boris geboren Kiki en Joep bij Boris Boris geboren Kiki op de arm Boris geboren Joep in bed Boris geboren Kiki kijkt weg Boris geboren Opa Wim en zus Marieke Boris geboren Monique op de achtergrond Boris geboren Boris eerste badje Boris geboren Boris slaapt

Naar de fotoset “Boris geboren” >>

1 gedachte over “Boris geboren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven