Chaos oké, richtingloos is ook weer zoiets

Nu heb ik haar al een tijdje in m’n vizier, zakelijk inspirerend en positief gezien, Debbie Bernasco, en wil ik al langer dan normaal met haar een kop koffie drinken, om de koffie en de inspiratie… maar het is er nog steeds niet van gekomen. Shame on me.

Natuurlijk ken ik haar zoals ik haar heb leren kennen, via twitter @debbi3 en via haar uitnodiging aan mij om in het Twittermagazine (blogposting) te gaan staan, dat vorig jaar ik meen rond deze tijd, of vandaag misschien wel, uitkwam. Maar zonder te veel verwachtingen te hebben van wat dan ook, heb ik het sterke gevoel dat wij een leuk kopje koffie kunnen drinken samen.

‘Richtingloosheid leidt tot niets’ las ik terloops drie weken geleden of zo en spullen grissend van m’n bureau op weg naar een afspraak (met @puur), zonder dat ik het artikel kon lezen. Maar omdat ik zelf on this very moment nogal richtingloos aan het zwemmen ben in een vijver die niet de mijne is (licht overdreven) bleef die kop in mijn hoofd hangen.

Debbie, tijd voor koffie!

2 gedachten over “Chaos oké, richtingloos is ook weer zoiets”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven