Cinevate demodag, invite only (helemaal van deze tijd)

Ja, helemaal te gek. Alain Baars (hierboven ja) en Jeroen Diks lanceerden een aantal weken geleden op Vimeo een video over de Cinevate Demodag. Mooie trailer, fijn gemonteerd door Jeroen (neem ik aan). Alleen vroeg ik me af, en meer mensen met mij, waar en wanneer het plaats zou vinden. TOPSECRET. INVITE ONLY.

https://vimeo.com/21269808
Wit vlak? iPad? Jammer hè? Klik hier: www.vimeo.com/21269808

Ja, helemaal te gek. Alain Baars (hierboven ja) en Jeroen Diks lanceerden een aantal weken geleden op Vimeo een video over de Cinevate Demodag. Mooie trailer, fijn gemonteerd door Jeroen (neem ik aan). Alleen vroeg ik me af, en meer mensen met mij, waar en wanneer het plaats zou vinden. TOPSECRET. INVITE ONLY.

Dus: aanstaande zondag 10 april tussen één en vier op Landgoed Avegoor in Ellecom gaat het stormlopen van de geïnteresseerde invites only.

Het merk Cinevate spreekt me op een of andere manier erg aan, waarschijnlijk omdat het weer niet te betalen schreeuwend duur is.

Gelukkig is er op de Demodag niets te koop, maar met je DSLR is alles uit te proberen. En dat is een gat in de markt. Professionals en serieuze consumenten willen graag de peperdure producten eerst uitgebreid uitproberen voordat ze overgaan tot kopen.

Zo kwam ik er laatst na een kwartier al achter dat alle te dragen constructies niet aan mij zijn besteed of nog niet bij mijn manier van filmen passen. Ik film bijna altijd vanaf statief. Maar zoiets moet je wel eerst bewustworden. Juist ik maak(te) in een winkel als Cameratools in Apeldoorn nog wel eens de denkfout dat ‘ik dit beter nu al kan kopen want ooit ga ik het toch gebruiken’.

Demodagen als deze zijn een regelrechte hit, en helemaal in lijn van de succesvolle TED(x) congressen is ook deze invite only. Nee nou niet jezelf gaan uitnodigen, we weten wie je bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven