Co-couture | launch new fashion concept for women

Fons Maenhoudt en ik go way back… nou ja, in 2002 had ik een ontzettend fijne vakantie al kamperend langs de Frans-Spaanse kust met Monique en het trendboek ‘Trendsverklaard‘ van Fons Maenhoudt.

Fons Maenhoudt en ik go way back… nou ja, in 2002 had ik een ontzettend fijne vakantie al kamperend langs de Frans-Spaanse kust met Monique en het trendboek ‘Trendsverklaard‘ van Fons Maenhoudt. Bij thuiskomst en weer aan het werk heb ik meteen een gesprek met Maenhoudt gepland om in het blad waar ik toen hoofdredacteur van was, aandacht aan hem en zijn inspirerende idee├źn te besteden.

Fons is daarna nog een tweetal keren op mijn pad gekomen, maar een week geleden kreeg ik via LinkedIn de uitnodiging voor een event hier bij me om de hoek. En Fons zat daar achter.

Hij en mode-ontwerper Irvinx lanceerden vanmiddag rond drie uur hun baanbrekende concept: Co-couture. Een concept waarin de klant in co-creatie met de mode-ontwerper zelf het genot ervaart van het maken van haar eigen mode-creatie. (Volgens mij is dat wel in een zin de strekking…). Fons leg eens uit >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven