Doe ik ‘veel gelezen’ of ‘populair’? | over tags

De kop hierboven doet vermoeden dat ik advies ga geven, maar nee nee… zo zit ik niet in elkaar. Ik zat vanavond tags te maken. Kernwoorden en -begrippen die in de tagcloud laten zien waar ik het meest over blog of waarmee ik een soort overzichten maak.

Overzichten van postings waarin ik gefotografeerd heb met mijn 85mm 1.2 lens, met als tag 85mm 1.2, etcetera. En het mooie van het Joomla! K2 CMS systeem waarin ik blog is dat ik elk moment de naam van de tag kan veranderen. Eerst vond ik bijvoorbeeld ‘meest gelezen’ aantrekkelijk om aan te klikken, maar in feite kan ‘meest gelezen’ geen lijst opleveren maar enkel de meest gelezen posting. Dus werd het via ‘veel gelezen’ de tag ‘populair’ die vervolgens een lijst laat zien van postings die meer van 500 keer zijn geopend.

Puur voor mezelf dus, suggesties zijn welkom, mijn tags op dit moment zijn (zie hiernaast in de kolom trouwens):
50mm 1.2
85mm 1.2
200mm 2.0

foto
inspiratie
klanten
personen
populair
privé
punkmedia
video
Vimeo Likes

Verder moet ik nog (oude en te maken) postings voorzien van de volgende tags:

Flickr Favorites
te koop
apparatuur
blogs

Inderdaad, ook een tag ‘apparatuur’ waarin ik een overzicht van postings creëer met steeds 1 stuk gear in behandeling, die ik op welke manier gebruik bij welke klussen. En ik ga ook dingen ’te koop’ zetten in een fijn overzicht.

Leuk hoor, bloggen.

Doet me denken aan een interview met Seth Godin (31 aug. 2007) waarin hij aangeeft dat ’the only thing you have to do is start a blog’. Ooit op highprofile.weblog over geschreven (klik hier). Klik hier voor die video >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven