Drie video’s mini-docu Hospitality Management

In januari heb ik een video-opname gemaakt in het Van der Valk Hotel in Amsterdam met salesmanager Olaf Stoelinga van Philips Professionals Display Solutions. Voor de uiteindelijke video (hieronder) interview ik op 23 februari bij Uitgeverij PS: drie ondernemers, waaronder Olaf dus.

 

Op dinsdag 15 februari een tweede video-opname in de reeks van 8 voor de Hospitality Management documentaire van Uitgeverij PS:, nu in Eindhoven bij RevControl (voor onderstaande video).

 

Donderdag 17 februari maak ik B-roll beelden bij Hotek Hospitality Group in Etten-Leur, waar hands on CEO Dolf Mulder me meeneemt naar de oude assemblageruimte in zijn enorme pand. Die hij verbouwd heeft tot fitness gym, een droom voor zijn personal trainer die op 300 vierkante meter samen met Dolf de ruimte mag inrichten. Dik een jaar eerder heb ik Dolf ook geïnterviewd, en zijn omgeving en hij zelf ook schrok zo van zijn forse fysiek, dat hij vrijwel meteen de knoop heeft doorgehakt en aan het idee een gym is gaan bouwen. Door die video is hij dus enorm aan z’n gezondheid gaan werken, en voelt hij zich nu enorm fit. (Toch mooi wat dat kan doen, video.)

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven