Event & Image / Gouden Giraffe stopt

Uit uiterst betrouwbare bron krijg ik net te horen dat Event & Image er mee is gestopt. De website is er ook mee gestopt zo te zien, maar voor de zekerheid even hoor-en-wederhoor-bellen met hoofdredacteur Maaike Tindemans (foto). ‘Inderdaad, dat heb ik vrijdag van mijn uitgever te horen gekregen.’

Het magazine voor relatiemarketing en bedrijfsevenementen zou dit jaar haar 13de jaargang ingaan, maar afgelopen vrijdag kregen de medewerkers te horen dat de stekker er uit werd getrokken. Tenminste: uitgeverij Phoenix Mediaset bv gaat er niet mee door, ‘of andere partijen een doorstart zouden willen maken is natuurlijk niet aan mij’, aldus hoofdredacteur Maaike Tindemans, die fulltime redacteur wordt van FoodPersonality.

Wat dat in gaat houden voor de Gouden Giraffe, de (eerste) prijs voor het beste evenement van het jaar, een initiatief van Event & Image zelf, is nog onzeker. Tindemans: ‘Die houdt in principe op met bestaan, maar ook daarbij geldt eigenlijk weer: ‘wat andere partijen, een FZ of een High Profile, daar mee willen is aan die andere partijen’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven