Fok, ik ben een inspirator! Na Anne-Kee en Elja Daae

https://vimeo.com/2346756

 

En, heb jij al een boek geschreven? vroeg ik met een cynische ondertoon aan Anne-Kee Deelen, toen ik haar zag tijdens InnerSuperHeroKickStarter (ja zo kun je een bijeenkomst ook noemen) van Jasper van Impelen.

Gevolg: een blogposting uit het hart gegrepen en waar ze nog nooit zoveel reacties op had. (En waar ik ook vaak aan moet denken.)

Vanavond vraagt Elja – @elja1op1 – Daae me na haar #blogpraat op Twitter: @punkmedia Kunnen jij en ik niet een blogafspraak maken? Ik heb een stok achter de deur nodig. Een aardige, dan.

Ik twitter – na wat tweets – terug: @Elja1op1 Kijk The balls to stand naked: http://bit.ly/hi7hoY

En verdomd, daar waar ze tijden tegenop zag, daar waar ze telkens door Marco Raaphorst, Karin Ramaker, Suzanne Geurts en mij door geïnspireerd werd, is ze gaan doen. Gaan bloggen.

Gaan bloggen, over zichzelf.

En heerlijk om dan later op twitter te lezen dat: @metkcom Het kwam ook door @punkmedia, die stuurde zo’n mooie video door van mensen die zo zichzelf zijn. Dat doet je denken.

Lees: Dit ben ik

https://vimeo.com/2291709

5 gedachten over “Fok, ik ben een inspirator! Na Anne-Kee en Elja Daae”

 1. Ha. Dus zo werkt het, die stok achter de deur. Gewoon delen en verbinden en inspireren en dan hup: lukt dat bloggen vanzelf? Prachtig Henk-Jan!!

 2. Niet te geloven, ik krijg een tweet van Elja…

  Voor @metkcom @raaphorst @punkmedia @essenstamtam @piripirimarcom Over connectie & authenticiteit http://ow.ly/459mM via @elinemvd

  Ik bekijk de Ted presentatie uit juni 2010 met de titel The power of vulnerability. Dus ik denk “de Kracht van Kwetsbaarheid’, daar heb ik vaak over geschreven, even zoeken.

  Ja hoor, precies 3 jaar geleden, op 1 maart 2008… en kijk eens waar die toen over ging… gewoon eng!

  http://eventbranche.blogs.com/eventbranche_weblog/2008/03/de-kracht-van-k.html

 3. Ja, je bent zeker een inspirator. Niet alleen gaf die ene vraag mij de juiste ingang voor het schrijven van dat blog dat al een tijdje in mijn hoofd zat, maar door er met elkaar over in contact te blijven, blijft het een stroom van inspiratie. Ons daaropvolgende gesprek op film, gaf aanleiding tot het duendeproject en dat heeft inmiddels voor mij al geleid tot hele bijzondere gesprekken. En het geeft zicht op wat mijn rode draad is; bezieling. The balls to be naked. Daar draait het idd om voor mij. Grappig, dat dat Ted filmpje weer in Mijn moment zat. Een ander door jouw geïnspireerde blog. Mooi ook om te zien dat doordat we op deze manier met elkaar blijven delen, we in een soort inspiratieloop terecht zijn gekomen waarin we elkaar blijven inspireren. En mooi je gedicht van drie jaar geleden. Zo herkenbaar. Geweldig dat we nu de kracht beginnen te vinden om uit onze schuilplaats te komen. En dat het blijkbaar nog aanstekelijk werkt ook. Laten we ermee doorgaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven