25 foto’s ondertekening samenwerkingscontract

Rotterdam doorkomen was een ramp, dus iets later dan m’n gebruikelijke veel te vroeg kon ik m’n Renault naast een Porsche zetten, pal voor de ingang van het Inntel Hotel in Rotterdam, op de valet parking place.  

Prima, voor een halfuurtje is dat niet zo erg, was het antwoord van de gastvrije frontoffice-dame. 

Loes van het beursgenoteerde bedrijf waar ik foto’s voor ging maken, stond me al op te wachten om me naar de 16de etage te begeleiden. De top. En bij binnenkomst van de zaal met panorama-balkon kreeg ik meteen de leiding van m’n contactpersoon, Leen.

“You’re in charge, regel het maar”.

– Okay ladies and gentleman, let’s come to this side of the room and make that fabulous group picture.

Dat was nog niet zo makkelijk. De zakendelegatie uit China uitleggen wat lepeltje lepeltje is, was een lastige… maar het lukte uiteindelijk.

De 2470 kon meteen terug in de tas, de enige lens die deze groepsgrootte zou kunnen pakken was de 1635. Mijn Chinese collega legde z’n Canon 550D met 24-105 f/4 weg en koos noodgedwongen voor z’n iPhone in panoramestand. Tellend van links naar rechts bewegend one two threeee…

Anyway, de foto’s ga ik zo selecteren zodat ze morgen door Leen uit z’n Wetransfer kunnen worden gevist.

Overigens, in dat halfuurtje fotograferen was het grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas (met 6410 betalende gasten), dat vandaag Rotterdam aandeed, net onder m’n neus uit Rotterdam vertrokken. Glijdend in z’n achteruit richting zee.

cruiseschip Harmony of the Seas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven