Fotoshoot Jeroen de Jong

De afspraak was gemaakt. Het restaurant waar we de fotoshoot zouden doen was alleen niet open op die maandag. Maar – mailde Jeroen de Jong me de zondag ervoor – ‘we vinden daar wel een ruimte die goed is om te filmen/fotograferen’.

En die vonden we. Bij Stork, aan het Gedempt Hamerkanaal 201 in Amsterdam-Noord.

Ik heb het hier trouwens over een fotoshoot op maandag 5 november 2012, bijna zes jaar geleden dus, maar vanochtend werd ik er – door Jeroen de Jong zelf – aan herinnerd. Of ik twee foto’s van die shoot kon mailen, want ‘ik heb deze foto’s alleen in lage resolutie’.

En het mooie is dat ik (bijna alle) foto’s die ik maak, op Flickr zet. Ook voor deze shoot, dus ik mail…

Heee Jeroen, je kunt op deze set klikken: https://www.flickr.com/photos/eventbranche/albums/72157631934816823

en dan op de foto >> rechtonder het downloadteken, pijltje naar beneden met streepje eronder >> dan downloaden of eerst View all sizes.

https://www.flickr.com/photos/eventbranche/8158054627/sizes/o/

https://www.flickr.com/photos/eventbranche/8158081376/sizes/o/

Joehoe, succes. Fijne zomer! HJ.

Ik ben een topper. Maar dat wist ik al hé

(knipoog smiley, duimpje omhoog)

 

Schermafdruk 2018 07 22 23.01.40
Nu ik deze EXIF gegevens bekijk uit m’n oude camera, zou ik het nu toch anders doen, wetende dat de Canon EF 85mm 1.2 geen image stabilization (IS) heeft en de 5D Mark III ook geen In Body Image Stabilization (IBIS).

Nu zou ik de diafragma op f/2.0 zetten de ISO op 1250 en de sluitertijd op 1/640, en dan in Lightroom (waar ik toen nog niet in werkte) eventueel lichter trekken.

De Sony A7III waar ik onlangs twee exemplaren van heb gekocht, heeft WEL IBIS, en dat is een grooooote aanraderrrrr… Daarover laterrrrr…

FYI.Over Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

Was journalist voor De Gelderlander, FZ, Reed Elsevier en High Profile.
Schrijft, fotografeert en filmt met Punkmedia sinds 2008 voor corporate clients.

Video’s op Vimeo >>
Foto’s op Flickr >>

Initiatiefnemer van
Mijnmoment, een blog met duizend+ levensverhalen
Blochem, een blog over Lochem

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Contact

Punkmedia
Tramstraat 22
7241 CJ Lochem
06 3456 3684
info@punkmedia.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven