Gooi mij vol met espresso en ik ga kennisdelen

Ja, oké. Komt-ie. Experiment. In Arnhem.

Ik ga op donderdag 16 augustus om 12:00 uur anoniem bij TAPE in Arnhem zitten.

Als je zin hebt om mij vol te gooien met espressootjes en een lunch schuif dan aan. Ik weet niet alles, maar ik zal proberen alle vragen die je hebt over videografie en fotografie te beantwoorden. Ik bereid me niet voor, ik weet niet alles, en ik hou het zo open as possible.

Focus op DSLR videografie en hoe ik dat benader….

Om 15:00 uur haal ik de kinderen van school, dus hou daar rekening mee. Maar blijf lekker bij TAPE zitten, er is wifi.

Als je zin hebt om te komen, hoef je niets vast te leggen, je hoeft me niet te informeren dat je komt, ook niet te vragen of het op een ander tijdstip of locatie kan, ik ben er gewoon en je schuift wel of niet aan.

What’s in it for you? Ik weet altijd wel iets wat jij nog niet wist, en jij weet weer dingen die ik niet weet…

What’s in it for me? Behalve koffie en mogelijk een lunch wil ik kijken of kennisdelen IRL leuker is dan via nieuwe en social media. En misschien bevalt dat dan zo goed dat ik het kan aanbieden als workshop of zo…

16 augustus 12:00 uur is the moment.

TAPE is the place. ilovetape.nl >>

Mocht er toch een vette klus op dat moment worden gepland, laat ik dat uiterlijk op 15 augustus om 12:00 uur in een reactie hieronder weten. En dat zal ik dan ook twitteren.

1 gedachte over “Gooi mij vol met espresso en ik ga kennisdelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven