Jeroen Muller @jmuller65 overleden

Jeroen Muller overleden seats2meet een man van mogelijkheden

Hij sprak me aan bij Seats2meet in Utrecht. Ik zat daar tussen twee opdrachten in koffie te drinken, samen met René Wouters die me die dag vergezelde. Of ik fotograaf was en of ik misschien voor zijn stichting Disability Affairs foto’s wilde maken van gehandicapte mensen in een werksituatie, want ‘die zie je namelijk nooit in folders’.

Jeroen Muller stelde zich voor en vertelde bezig te zijn met een foto-archief, een foto-databank vergelijkbaar met Hollandse Hoogte, maar dan met foto’s van disabled people. We ruilden kaartjes en terwijl hij aan het inpakken was om naar huis te gaan fotografeerde ik hem. Ik zag Jeroen later nog in zijn ‘fiets’ stappen.

Jeroen Muller Een man van mogelijkheden

Naar de 12 foto’s >>

Hij vertelde ook nog (omdat ik er naar vroeg) dat hij op 16-jarige leeftijd verlamd was geraakt na een duik in een ondiep zwembad, en daar wilde ik hem ooit meer over laten vertellen in een interview. Dat interview zal er helaas nooit komen.

Jeroen Muller (@jmuller65) is twee dagen later, op woensdag 17 februari 2010 op 44-jarige leeftijd overleden. Hij wordt herdacht in zijn door hem geliefde Seats2meet in Utrecht, op dinsdag 23 februari 2010 om 15:00 uur. Woensdag wordt hij begraven in Laren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven