Kiki in de avondzon (met 400mm 4.0)

Ik zag vanavond een luchtballon, en zag dat het een grote was, dus ik pakte m’n 200mm 2.0 van de plank, met de extender 2x om ‘m eens beter te bekijken. Bleek het de ballon van Angelique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is, met haar Culiair.com

En als ik die knaller dan toch weer eens gebruik, maar ik er meteen wat van Kiki, en Boris (Joep was even op de bank op de iPad bezig).

De 200mm 2.0 wordt met de extender 2x een lens met 400mm 4.0… Nooit zou ik daarmee een portret maken, maar als ik die foto’s van Kiki zo bekijk is het nog best te doen. Kiki is ook een erg fijn model, to be honest 🙂

Kiki in de zon 2Boris met frisbeeCuliair

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven