Koningin Beatrix in Arnhem | fotografie (400mm)

Met lekker weer even de weg oversteken voor een wandelingetje in het park. De hele ochtend met de site bezig geweest, en nu even pauze. Wel met de Canon EOS 1D Mark 3 en 400mm 4.0 (200mm met extender 2X) om de nek… want je weet maar nooit.

En ja hoor, alsof ik het van tevoren wist via twitter door een DM van iemand, brandweer, ambulances en belangrijkkijkende mensen met blauwe pakken in de zenuwen, want: koningin Beatrix komt zo uit haar helicopter stappen. Marco Derksen wist er ook van en had zijn Nikon-toeter ook weer bij zich, langs de weg ook iedereen van Villa Kakelbont, de dagopvang waar Kiki en Joep nog op hebben gezeten (en waar ik ooit nog als de goedheiligman heb rondgelopen) en meer gezellig volk.

Beatrix kwam iets doen met Cito. Wat precies zal ik moeten opzoeken, maar hier en daar ving ik op dat ze het Cito-gebouw ging openen.

Anyway, de wedstrijd ‘wie het eerst zijn foto’s upgeflickrd heeft’ kon nadat de stoet de hoek om was beginnen. Marco Derksen van Marketingfacts, of ik van Punkmedia. Marco won, had binnen een kwartier al foto’s op Arnhem Direct (dan ben je van tevoren al bezig geweest je artikel in te richten), maar ik werd een goede tweede.

Naar de foto’s van Marketingfacts >>.
Naar de foto’s van Punkmedia >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven