Leon van der Leer over Woots

Leon van der Leer (docent Beeldende vorming en Nederlands) zit in de werkgroep digitaal toetsen van het ActiefCollege in Oud-Beijerland. Hij maakt gebruik van Woots, een digitaal toetsplatform en toetsbibliotheek voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Na de keuze voor Woots is Leon met zijn collega’s enthousiast aan de slag gegaan met digitaal toetsen.

 

 

Woots is toetsbibliotheek én toetsplatform ineen. Planning, afname en analyse van toetsen is simpel geïntegreerd. Een toets is er om inzicht te geven, zodat de leerling daarmee een volgende stap kan zetten. Woots laat zien wat die volgende stap kan zijn.

Met Joris van Zijl als regisseur, interviewer (en editor van de video) ben ik de camera-operator / cameraman ter plekke. Ik hou beeld, geluid en licht in de gaten en film met twee camera’s. Een camera op statief: de Sony A7R4 met de Sony FE 85mm 1.8 en een camera uit de hand: de Leica Q2. De B-roll beelden zijn gemaakt met de Sony A7R4 en de Sony FE 20mm 1.8 op een DJI Ronin-S.

Met de Leica Q2 heb ik nog wat foto’s gemaakt van Leon op de gang bij de lerarenkamer (na de opname met thee en koffie). Die foto’s kunnen gebruikt worden als beginkaart voor de twee video’s op Youtube en als foto bij een blog post hierover op de site van Woots.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven