Lex Kruijver start BV De Nieuwe Aanpak (DNA)

Lex Kruijver (ReSpons) en Thom Ummels zijn gestart met BV De Nieuwe Aanpak (DNA). Het bureau geeft advies en begeleiding op het gebied van citymarketing, stads- en regiopromotie en vrijetijdsbesteding. Interim- en projectmanagement behoren tevens tot het takenpakket. DNA werkt voor overheid en bedrijfsleven.

Kruijver en Ummels zijn geen onbekenden op het gebied van (overheids-) communicatie, citypromotion, en eventmarketing. Lex Kruijver heeft als directeur van ReSpons Evenementen Monitor zijn sporen verdiend met dataonderzoek en analyse van evenementen en festivals. De ReSpons Evenementen Top 100 en andere monitoren zijn inmiddels tot gevleugelde begrippen in de branche geworden.

Thom Ummels heeft langdurige en brede ervaring binnen de (overheids-)communicatie en citymarketing. Zo was hij onder meer hoofd van de afdeling Communicatie van Lelystad en Almere. In 1999 was hij grondlegger en vormgever van de Stichting Stadspromotie Almere (SSA). Onder zijn leiding kwam er een aantal spraakmakende projecten tot stand, die een belangrijke impuls vormden voor de naamsbekendheid en beeldvorming van Almere. Zo gaf Ummels onder meer leiding aan de promotiecampagne “ Het kan in Almere” en behaalde Almere de titel “Evenementenstad van Nederland”.

“De Nieuwe Aanpak gaat zijn naam eer aan doen”, zo stelt Thom Ummels na de officiële oprichting van zijn nieuwe bedrijf “Wij zoeken het niet in stapels papier, dikke rapporten die voor een deel de bekende stof bevatten. Wij kiezen – gevoed door onze ruime ervaring en netwerk – voor een pragmatische aanpak. De opdrachtgever krijgt bij ons onmiddellijk waar voor zijn geld, doordat wij snel door tot de kern (het dna) van de zaak doordringen.”

Lex Kruijver voegt er aan toe, dat deze wat ongebruikelijke aanpak de afgelopen maanden al is toegepast, aangezien de eerste projecten reeds lopen. “Men toont zich blij verrast, als ze van meet af aan merken met praktijkmensen en ervarings-deskundigen om de tafel zitten. Naast onze eigen know how, werken wij met diverse professionals met verschillende vakdisciplines .

BV De Nieuwe Aanpak houdt kantoor in het pittoreske Nederhemert aan de Afgedamde Maas tussen Den Bosch en Zaltbommel.

Telefoon 0418-551619 / 06-51274753 / 06-54367270;

info@bvdenieuweaanpak.nl

www.bvdenieuweaanpak.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven