Linkedin Congres | eventfotografie

Linkedin Congres in Seats2meet Eindhoven, geïnitieerd en georganiseerd door Jan Willem Alphenaar en Richard van der Blom: congreslinkedin.nl

On the spot, na ieder uur, zette ik de foto’s op Flickr en twitterde ik de link. Met goede wifi is dit wel de kracht van Punkmedia, al jaaaaren: zo snel mogelijk publiceren. Het liefst op de dag zelf, maar anders de volgende dag voor 12:00 uur. En ik heb gemerkt dat dit een overtuigende reden is voor opdrachtgevers om mij in te schakelen. Zeker bij dit soort social media, nieuwe media en innovation events.

Die altijd-de-eerste-willen-zijn drive heb ik overgehouden aan m’n hoofdrecteurschap bij FZ en High Profile. Als hoofdredacteur van FZ wilde ik altijd eerder zijn dan High Profile. En toen ik eenmaal weggekocht werd door High Profile concureerde ik tegen m’n oude ‘blad’.

Anyway, de foto’s >>

1 gedachte over “Linkedin Congres | eventfotografie”

  1. Wauw, na al de maanden dat ik niet op je website en blog ben geweest heb je het nog steeds goed voor elkaar! Ga zo door! Gebruik sindskort ook LinkedIn en is echt een goed middel om te netwerken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven