Na Food Inspiration nu ook Drink Inspiration

In 2006 ging ik weg bij Reed Business om aan de slag te gaan als hoofdredacteur internet bij High Profile Uitgeverij. Bij Reed had ik samen met Marja Tan de mooiste kamer van het pand in Doetinchem; hoog in de vierde en tegen de liftschacht. Naast me zat Hans Steenbergen, hoofdredacteur van Misset Horeca.

Hans zocht na 11 jaar hoofdredactie een andere uitdaging, en in september 2009 zat Hans in Wageningen bij Foodstep om de uitgeeftak Shoot my food vorm te geven, correct me if I’m wrong. Ook als een soort hoofdredacteur / uitgever.


Nu ik dit schrijf schiet me ineens te binnen dat twee leidinggevenden van Hans dit jaar veel te jong zijn overleden. Morgenochtend wordt Eddy Reuling begraven, uitgeefdirecteur van onder meer de Horeca en Food Groep van Reed Business, en directeur van Reed Business Media Doetinchem. En Erik Driessen was dat bij Shoot my food, als ik me niet vergis. En ook hij is dit jaar overleden. Twee inspirerende, bevlogen en betrokken leiders.


Goed, toen ik met Hans weer eens contact opnam in 2009 om samen te werken, liet ik hem de video’s van Nic Askew zien. Dat wilde ik graag voor Hans en zijn Food Inspiration Magazine doen. En Hans en Eric waren direct enthousiast. Die Nic Askew video’s kende niemand vier jaar geleden. Ik was ze heel toevallig op het spoor gekomen. En ik liet ze geloof ik deze zien: The balls to stand naked.

KIJKEN

https://vimeo.com/2346756

Food Inspiration Magazine staat als een huis. En is al behoorlijk leading geworden in de markt. In het topsegment van de food.

Dit jaar ben ik gevraagd om aan een pilot en eerste editie mee te werken van Drink Inspiration Magazine. En vanavond heb ik m’n tweede bijdrage geleverd aan de tweede editie. De montage is af van De Stomme van Campen in de serie Moed, Zweet en Tranen, die volgende week woensdag wordt gepubliceerd. Geloof ik.

Naar de eerste editie van Drink Inspiration Magazine >>

Naar Moed, Zweet en Tranen #1: Café sprakel >>

En die hele Food Inspiration experience – Food Inspiration Days als succesvol driedaags jaarlijks event; Food Inspiration Pioneers als community van foodlovers die elkaar vaak treffen; Foodhack waar ik de video voor heb verzorgd inspireert anderen om iets soortgelijks te doen.

In een klein regeltje verklap ik nu dat Rob Captijn en ik sinds kort erg open staan voor ons eigen initiatief dat we Event Inspiration hebben genoemd. Rob en ik zijn er allebei mee aan het stoeien. Misschien wordt het supergaaf. Belangrijke factoren: tijd en geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven