Punkfoto.nl | inspiratie voor een nieuwe fotoblog needed

 

Basje Boerman gaat binnenkort voor me aan de slag voor wat betreft de invuling van punkfoto.nl. Bas weet het zelf nog niet, maar nu wel. Het moet een MODDERVETTE fotoblog worden. En nu ben ik op zoek naar inspiratie. Op twitter komen reacties op m’n oproep binnen welke fotoblog ik als inspiratiebron kan nemen en wat de uitstraling en de inhoud van zo’n fotoblog zou moeten zijn. @videopete kwam met de suggestie voor ‘een Nederlandse Zack Arias variant met vooral veel punkmedia content en hardware reviews zou ik best wel dagelijks willen lezen’, die tweet heb ik even gefavorite, maar nu dus ook hier herhaalt.

Dat lijkt me namelijk wel wat.

Zack Arias schrijft ook zo overduidelijk uit zijn eigen persoonlijke intuïtie, vanuit zijn eigen onzekerheden, zekerheden, voorbeelden en human interest, dat het spannend blijft om zijn pad te volgen op z’n blog. Zoiets gaat punkfoto.nl ook worden.

Ik heb vanavond nogal wat sites van fotografen afgestruind naar de juiste touch, maar wees eerlijk: het lijkt wel of iedere fotograaf inwisselbaar is. Wat natuurlijk ab-so-luut niet zo is. Of in ieder geval de inhoud van de sites, de navigatie van de sites… Modellen die poseren, landschappen van serene rust… het kan natuurlijk ook heel anders. Daar ga ik naar op zoek. Als je nog suggesties hebt, mail me op info@punkmedia.nl of laat een reactie achter hieronder.

Bekijk voor het gevoel de photography critique serie van Zack Arias eens… waarin hij met nog een fotograaf kritiek geeft op fotografen / fotografie websites van fotografen die hem vragen om publiek on video kritiek te geven. Heeeel leerzaam, heel gedurfd ook.

Naar Photography Critique :: Episode 14 >>

1 gedachte over “Punkfoto.nl | inspiratie voor een nieuwe fotoblog needed”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven