Punkmedia bloggiestyle met Basje Boerman

De mooiste dag in maanden is deze dag. De dag dat Bas Boerman naast me zit en de nieuwe punkmedia.nl zit fijn te schaven. Terug naar de blogvorm.

Een jaar nadat Bas – el salvador – Boerman een nieuwe site voor me had gemaakt, en in dat jaar voor deze site erkenning na erkenning kreeg van bladen, sites en bezoekers, heb ik gewoon weer zin in een blogvorm. Die past beter bij mijn verhaal dat ik wil vertellen over content creation, en laat ook beter zien hoe ik wil dat anderen online bezig gaan. Ik moet als Punkmedia natuurlijk een voorbeeld neerzetten. En dat doe ik met deze nieuwe vorm.

Wat een mogelijkheden! Heerlijk. Nu verder met aanpassen en invullen. Met Bas Boerman rechts van me op de MacBook Pro.

2 gedachten over “Punkmedia bloggiestyle met Basje Boerman”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven