René Wouters | Canon EF 24-105 mm f/4L IS USM

Erg lang heb ik niet moeten nadenken over mijn keuze. Alhoewel ik over een beperkt aantal lenzen beschik, wordt deze lens door mij zonder twijfel het meest gebruikt. Tja, ik denk dat mijn gemakzucht en mijn angst voor stofvorming op de censor de redenen zijn achter deze keuze. In combinatie met mijn Canon full frame 5D is het een sterk koppel voor de soort fotografie die ik bedrijf. Zowel voor portretten, landschappen, straatfotografie en abstracten is dit naar mijn idee een perfecte eenheid die snel werken mogelijk maakt.

Uiteraard had ik graag een wat lichtsterkere uitvoering gehad maar dat kon bles op het moment van aanschaf niet trekken. Toch sta ik versteld van de kwaliteit van deze lens die over het volle zoombereik heel goede resultaten boekt. Kortom: dit is “mijn lens” en dat zal ie ook nog wel een hele tijd blijven.

Plassterk

dans-2

abstract

2 gedachten over “René Wouters | Canon EF 24-105 mm f/4L IS USM”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven