Seats2meet.com | bruisend bolwerk van digital natives

Klopt ’t dat de HSMAI sessie met straatoloog Pim van den Berg een van de eerste bijeenkomsten was in Seats2meet? Zie mijn verslag op highprofile.weblog van 26-11-2007. Seats2meet, een toen nog onbekend idee van visionair en eigenaar Ronald van den Hoff, dat in een kleine vier jaar is uitgegroeid tot het fantastische en immer bruisende fenomeen Seats2meet.

Hoe het werkt? Je voegt jezelf bij de community van Mindz, krijgt toegang tot een platform met ingenieuze software eronder waarmee alle web 2.0 zaken kunnen worden gerealiseerd… je kunt een of meerdere weblogs starten, je kunt eigen communities vormen, eigen Plaza’s, met wie je weer eigen events kunt organiseren bij Seats2meet… en sterker: je krijgt dag in dag uit offline dus live toegang tot die community bij Seats2meet in het hartje van (Hoog Catharijne) Utrecht.

Koffie on the house, lunch on the house, ontmoetingen on the house. Alles op basis van wederkerigheid. Je geeft en je neemt. Je gasten, de digital natives die er meerdere keren per maand, week, of iedere dag hun laptop openklappen zijn je marketing en salesmensen die Seats2meet verkopen. Een prachtig vooruitstrevend innovatieve bedrijfsvoering die werkt als een tierelier, want in de slipstream van Utrecht en Maarssen, komt in iedere grote stad een Seats2meet waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. De tijd is er zo ontzettend rijp voor.

Ik vroeg Kim van Velzen, die in Utrecht (geloof ik) general manager is, of het vandaag (gisteren) uitzonderlijk druk is of dat het iedere dag zo bruist. Iedere dag dus. Groeit Seats2meet op de tweede etage van Moreelsepark 64 uit z’n jasje?

2 gedachten over “Seats2meet.com | bruisend bolwerk van digital natives”

  1. Beste Henk Jan, mooie weergave! En ja het bruist soms heel erg :)). Altijd in positieve zin maar voor alle digital natives is het goed dat er de komende tijd nieuwe Seats2meet.com vestigingen in Amersfoort, Tilburg, Maastricht, Den Bosch openen; met nog veel meer potentiƫle kansen in het verschiet. Daarmee verspreidt de kennis zich nog meer door het land en daarmee blijft het jasje van Seats2meet Utrecht Hoog Catharijne mooi op maat passen.

    Hartelijke groet,
    Kim van Velzen

    P.S ik ben inderdaad General Manager van de vergaderbedrijven Seats2meet.com en de Meeting Plaza’s in Utrecht en Maarssen. Daarnaast begeleid en verbind ik de Seats2meet ondernemers in den lande.

  2. Henk-Jan, mooie foto met bijpassend verhaal weer! Sprak je al toen je bezig was en wordt hier alleen maar enthousiast van :). Zoals je al aangeeft, de tijd is er rijp voor! Op dit moment verzameld heel Nederland zich in Seats2meet.com Utrecht, met de komst van de nieuwe locaties zoals Kim hierboven al aangeeft krijgen we dus een hoop ‘nieuwe jasjes’ die snel door alle S2M fans aangetrokken zullen worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven