Society 3.0 boeklancering | de foto’s

Hij heeft me ooit aan het twitteren gekregen: Ronald van den Hoff, voorloper der voorlopers. Op vrijdag 27 april 2007 had ik een uitgescheurde column van Misset Horeca in mijn postvakje liggen bij High Profile, de column van Ronald van den Hoff. De laatste zin: ‘en er is ook al een opvolger van bloggen, en het heet twitter’. Ik ging meteen twitteren. Vandaag lanceerde hij zijn boek: Society 3.0.

Even niet inhoudelijk over het zeer waarschijnlijk briljante boek, maar over de lancering. Samen te vatten in één woord: HEERLIJK! De boekpresentatie die afgewisseld werd en verbeeld werd met klassiek, klassiek-modern tot acid speed jazz muziek van leerlingen van het conservatorium in Utrecht, waar het plaatsvond. Na anderhalf uur stukje lopen richting MeetingPlaza, geen straf in de zon en de terrasjes lekker vol.

Ik liep ergens achteraan, met Erno Mijland te kletsen, en zag ineens voor me een massa mensen op en neer deinen, ‘de zwerm’ society 3.0. Een grote groep influentials met figuren als Petra – slijterijmeisje – de Boevere, Marco – Marketingfacts – Derksen. Erwin – The Crowds / Handboek Community – Blom, Martijn – lifehacker, resourcerer, connector – Aslander, Hans – Food Inspiration – Steenbergen, Richard – Misset Horeca – Kok, Bas van de Haterd, Abdul Advany, Niels – shakingtree – Schuddeboom, Sanne Roemen, Isabel – NBTC – Mosk, Dorrit Gruijters, Anne-Kee – gespreksleider – Deelen, Bregje Paulussen…

Naar de foto’s >>

Anyway, MeetingPlaza was gevuld met heerlijk en leuk eten (aardbeien van de aarbeiden academy, geweldig!), en als afsluiter van het event werd een nieuwe vleugel van MeetingPlaza Utrecht geopend: The World of Society 3.0.

Wat leven we toch in een interessante spannende tijd. En wat maakt Ronald van den Hoff er toch iedere dag weer een feest van voor velen. Ronald, ook voor al die lunches en espresso’s die ik op jouw kosten heb weg lopen tikken in de afgelopen drie jaren in Seats2meet: HEEL ERG BEDANKT!

Society_30_1Society_30_2Society_30_3 Society_30_4 Society_30_5Society_30_6Society_30_7Society_30_8Society_30_9Society_30_10Society_30_11Society_30_12Society_30_13Society_30_14Society_30_15Society_30_16Society_30_17

Naar de foto’s >>

2 gedachten over “Society 3.0 boeklancering | de foto’s”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven