Wethouders filmen… op 1,5 meter

Video maken en ook foto’s maken gaat in deze anderhalve meter samenleving eigenlijk prima. Goed in de gaten houden dat de begroeting op afstand is, ik doe dan altijd ‘de buigende Japanner’, en na de opname bij het laten zien van de beelden op de Atomos Ninja V twee grote stappen achteruit doen, of de microfoon alvast inpakken. Gaat goed. Deze opname hierboven was een onetaker by the way, en komt volgende week online op de socials van de gemeente Lochem.

*PS: Ik lees op dit moment weer in mijn favoriete boek DE POWER VAN EEN CONTENTPLATFORM van Cor Hospes, met als boodschap om zo veel mogelijk content te publiceren op je eigen platform en niet op het voetbalveld dat in beheer is van Facebook en waar ik zelf dus niet de regels kan bepalen. Vandaar dat ik nu kleine berichtjes die ik normaal gesproken snel op Facebook zou knallen, nu eerst op m’n eigen blog zet – hosting 500 euro per jaar – en vervolgens dat bericht via de socials naar me laat linken. Ik snap dat Facebook daar wat minder vaart achter zet, dus minder zo’n naar buiten linkend bericht promoot, maar dat is prima. Ik hou van mijn weblog, dus mijn eigen platform wordt meer ingevuld. Cor, bedankt voor dat inzicht… *

En menson koopt dat boek >>

HJ filmt wethouders 1200 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven