Zou ik het met haar kunnen doen?

Het gebeurt niet vaak dat ik bijna meteen in een lachstuip schiet bij een radiocolumn, maar vanmorgen schaterde ik bij Diederik Ebbinge’s ochtendhumeur.

Herkenbaar voor veel mannen, denk ik. Er zit iets in ons hoofd dat zich na de oerknal niet heeft verder ontwikkeld. Een soort oordeelsysteem dat telkens de vraag stelt: zou ik het met haar kunnen doen?

Diederik legde dat feilloos in zijn column bloot.

Ik liet het Monique net horen. “Da’s mannenhumor.”

Klopt.

http://www.radio1.nl/gids/2011-03-01

Monique Valencia 980

(For those who do not know, dit is mijn lieve vriendin Monique. Valencia foto’s)

2 gedachten over “Zou ik het met haar kunnen doen?”

  1. ik toch ook: dit leuk vinden én vrouw, die verder niks mankeert volgens mij. zeker niet een typisch mannelijke vrouw.

    Altijd nieuwsgierig naar de verschillen en overeenkomsten tussen….

    het boeit me wel dat je het werkwoord kunnen in plaats van willen gebruikt en een schaterlach had ik niet, meer een zich uitbreidende grinnik, verwachtingsvol naar het, overigens bevredigende, slotakkoord.
    Dank!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven