100 jaar Beuk | Beuk wordt ‘Koninklijk’

Beuk Touringcars viert haar 100 jarig bestaan, met haar zakelijke relaties precies op de dag dat het 100 jaar geleden is opgericht (toen nog als melkwinkel). Meer dan zeshonderd relaties en vrienden kwamen met de (grote) familie Beuk het feestje vieren.

Als een echt familiebedrijf wordt Beuk die avond gepresenteerd. Met een indrukwekkende speech van eigenaar Dolf Beuk, die zijn ‘meiden’ het podium ophaalt omdat zij zo anderhalf jaar naast het runnen van hun gezin en het werken in het bedrijf ook nog in de weer zijn geweest voor het aanvragen van de titel ‘Koninklijk’ bij de commissaris van de koningin. ‘Maar we hopen daar dit jaar nog op..’ zegt Dolf Beuk uiteindelijk nog.

Wat hij dan nog niet weet is dat hij even later door de Commissaris van de Koningin Franssen deze feestelijke dag als eerste dag mag beschouwen dat Beuk Touringcars Koninklijke Beuk mag gaan heten. Als klap op de vuurpijl zet Eric Beuk even later zijn vader (en moeder) nogmaals in het zonnetje door hem voor zijn speciale jubileumjaar, Dolf Beuk is officieel 50 jaar in dienst. Goed voor een horloge. En goede vriend Ben Cramer weet nog één keer The Phantom te laten weerklinken… en Ben Cramer brengt een speciaal voor zijn vriend geschreven lied ten gehore ‘Een eeuw Beuk’.

Naar de 296 foto’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven