24Festival | eventfotografie (plus)

Weekje geleden zat ik in m’n laatste uurtje eventfotografie voor 24Festival, het jaarlijkse evenement voor professionals in design, reclame, fotografie, communicatie, marketing en media, voorheen bekend als de 24 uur van de Reclame, een initiatief van de BVA (Bond van Adverteerders) en de VEA (Vereniging van Communicatie Adviesbureaus).

Zo hee, dat was even knallen. Vanaf 9 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds: 14 uur. Bijna zonder pauze, of in de pauze foto’s ter plekke selecteren, bewerken, uploaden naar Flickr en hashtaggen #24festival op twitter. De manier om het te doen, vind ik. En daarmee aan het eind van de dag ook klaar zijn en naar huis kunnen rijden (zonder er ’s nachts of de volgende ochtend nog aan te hoeven zitten… wat eerlijkgezegd wel weer gebeurde).

Ik heb alle 432 foto’s – voor de volledigheid van mijn opdrachtenreeks – ook op mijn Flickr kanaal gezet vandaag, gewoon lekker op chronologische volgorde, hierrrr >>

Hier het overzicht op de 24Festival Flickr >>

(Sjee, ik merk nu dat dat ook via Google nog wel even zoeken is… Vul je 24Festival Flickr in of 24Festival en foto, kom je bij mijn set van vandaag uit. Interesting.)

Naar alle video’s op Vimeo.com/punkmedia >>

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven