3 video’s AF&BM Jaargala

De Association of Food & Beverage Management AF&BM hield haar nieuwjaarsgala in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne, waar tijdens het diner de vertrekkende en nieuwe bestuursleden bekend werden gemaakt, en ook wie het komende jaar als ambassadeur van het f&b vak zichzelf Food & Beverage Professional of the Year 2016 mag noemen.

Ik zag die avond het gala geopend worden door voorzitter René Giel, maar niet nadat op twee grote schermen de jaarvideo van de club werd vertoond, een video waarin ik eventfoto’s van hoffotograaf Cynthia van Dijke op een beat knal, onderbroken door wat bewegende beelden van het social event dat Harmburg aandeed.

Vervolgens vindt na de eerste gang, de nodige spoons en het hoofdgerecht de rest van het podiumprogramma plaats, waarin aangekondigd wordt dat het social event dit jaar in Nederland zal plaatsvinden: het ene jaar buitenland, het andere jaar in eigen land, dan weer buitenland etcera.. De vertrekkende bestuursleden worden in het zonnetje gezet en krijgen prachtige cadeaus en cadeaubonnen mee, de nieuwe bestuursleden worden voorgesteld, en als kers op de taart wordt bekend gemaakt wie zich dit jaar de F&B Professional of the Year 2016 mag noemen… maar niet nadat m’n tweede video die avond wordt ingestart. Heel fijn.

Na een precies een week, geen haast Henk-Jan, publiceer ik de derde video in opdracht van de AF&BM: de video van het Jaargala 2016. Het is een groot genoegen om ieder jaar weer met deze drie video’s als opdrachten het nieuwe jaar te starten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven