Arnhem heeft mijn hart

Park Sonsbeek is zo’n heerlijke plek in Arnhem. Ik zet m’n achter in de auto meegenomen Tenways op slot, vergeet 10 seconden het park in lopend dat de sleutels er nog in zitten maar oké, en wandel met m’n fiets-omkeer-rugzak (aanraderrrr) van Ortlieb (met banaantje, rozijntjes, waterflesje en pen en papier – je weet maar nooit) de rust, frisse lucht en hertjes tegemoet. En koeien.

Heerlijk.

En dan denk je misschien, moet je niet gewoon werken? Zoals iedereen? Nou, ik kwam er achter dat als er even geen opdrachten zijn, ik mezelf niet in een jachtstand moet zetten om maar geld te willen harken, maar gewoon die stilte en rust mag accepteren.

Ook belangrijk voor mezelf, ik kwam erachter dat dit mijn plek is. Als de kids zijn uitgevlogen, zeg eens wat: over 5 jaar, wil ik terug naar Arnhem. Fijn om dat als doel in m’n hoofd te hebben.

(Ik ben met m’n Zen-meditatie begonnen, is het te merken? 😃)

Naar m’n fris aangemaakte mapje foto’s van Arnhem >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven