Bas, zie het als een soort recommendation

Deze site, punkmedia.nl, is mijn droom. Dit is zoals ik het wil. Een Joomla!-site. En daar heeft Bas in een maandje tijd voor gezorgd, naast zijn fulltime werk bij LaVerbe.

Al jaren wilde ik iets anders dan die TypePad-omgeving om in te bloggen, en toen ik zag wat WordPress allemaal te bieden had wist ik, mijn dromen gaan uitkomen, binnnenkort. Binnenkort ga ik bloggen in WordPress.

Maar ik heb het niet gedaan. (Ja ooit in opdracht, maar dat telt niet.)

Ik kwam namelijk Bas Boerman tegen, of eigenlijk werd ik geadviseerd om Bas Boerman eens tegen te komen (door Joey Peters, nog bedankt!), want deze man zou mijn dromen waar kunnen maken.

En dat heeft-ie gedaan. maar niet met een WordPress-site, maarrrr met Joomla!

Toen ik ooit zo gek was om – na het mezelf aanleren te fotograferen en video maken – ik ook zelf wilde leren (PUNK) hoe ik kon programmeren en daarover ook een weblog ging bijhouden van mijn verrichtingen – overigens over een week precies 5 jaar geleden (zie hier de weblog die ik daarvoor had aangemaakt) – had ik al van het toen nog vrij nieuwe programma Joomla! gehoord. En ik kwam er al snel achter dat programmeren of webdesign en websites bouwen, in Joomla!, voor mij niet was weggelegd. Dat moest ik definitief uit handen gaan geven in de toekomst.

Aan Bas Boerman dus.

Bas Boerman en Henk-Jan

Bas werkt bij Laverbe in Nijmegen, hij maakt daar prachtige websites (zie portfolio >>), maar ik weet dat als hij nou eens VOL voor zichzelf zou beginnen hij nog mooiere websites gaat maken voor iedereen die dromen heeft van hun ultieme online presence.

Deze site, punkmedia.nl, is mijn droom. Dit is zoals ik het wil. Een Joomla!-site. En daar heeft Bas in een maandje tijd voor gezorgd, naast zijn fulltime werk bij LaVerbe.

En Bas heeft de grote stap gemaakt. Hij gaat vanaf 1 januari 2 dagen voor zichzelf werken en 3 dagen voor LaVerbe. “Om eens te voelen hoe het gaat”, zei hij laatst voorzichtig in de auto naast me toen we richting Twitterlunch in Utrecht reden.

Bas is het mooiste wat me op professioneel gebied de laatste jaren is overkomen, oké na de Canon 5D MarkII, eerlijk is eerlijk. (En Marco Derksen, die mij aan het zeflstandig ondernemerschap heeft geholpen.) En ik zou graag willen dat deze fantastische webdesigner en -bouwer (handig twee-in-een, al zeg ik het zelf) zo ongelooflijk veel mooie opdrachtgevers krijgt na deze jaarwisseling dat hij op 1 februari al besluit om fulltime zelfstandig ondernemer te worden.

Bas is on this very moment de nieuwe site voor BENG! New York aan het maken, het bureau van Rob Captijn (mijn held) in New York, waar ik volgende week overigens weer mooie video-opnames mee ga maken drie dagen lang, en Bas gaat ook met Anna-Maria @puur aan de slag als ik het goed heb. En Bas gaat heel veel dromen waarmaken van veel ambitieuze leuke mensen. Ik weet het zeker.

En hij kan nog fijn fotograferen ook!

(Zal ik ‘ns een LinkedIn recommendation voor ‘m schrijven? Misschien helpt dat.)

Of kijk op basboerman.nl >>

Bas Boerman interview bij NOS Journaal

Bas wordt geïnterviewd door NOS 8 uur Journaal over de foto op de achtergrond van zijn hand.

1 gedachte over “Bas, zie het als een soort recommendation”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven